Natural Lulur Putih

Rp 97.000

Kategori Produk: Perawatan Tubuh
  • Nama Produk: Natural Lulur Putih
  • Kode Produk: NLP
  • Isi/Berat: 1 Dus
  • Harga: Rp. 97.000
  • Dilihat: 16739

 

 

Natural Lulur Putih Puspita Sari dari PT Natural Nusantara diramu dari rempah-rempah pilihan seperti Daun Kemuning, Kayu Cendana, Biji Klebet dll. Pada zaman dulu kala, lulur putih digunakan untuk perawatan kecantikan para putri kraton. Lulur ini berkhasiat untuk membantu membersihkan kotoran kulit, mengangkat sel-sel kulit ari yang mati, mengurangi bau badan, serta memberikan kesegaran pada kulit.

Lulur Putih Puspita Sari

Cara pemakaian Lulur Putih Puspita Sari

  1. Campurkan 1 sachet serbuk lulur dengan air sebanyak 3 sendok makan.
  2. Oleskan pada kulit tubuh secara merata, biarkan hingga setengah kering.
  3. Gosok hingga kotoran pada kulit tubuh terangkat.
  4. Bilas dengan air bersih.

Tag : , produsen natural lulur putih banda aceh, produsen natural lulur putih langsa, produsen natural lulur putih lhokseumawe, produsen natural lulur putih sabang, produsen natural lulur putih subulussalam, produsen natural lulur putih binjai, produsen natural lulur putih gunungsitoli, produsen natural lulur putih medan, produsen natural lulur putih padang sidempuan, produsen natural lulur putih pematangsiantar, produsen natural lulur putih sibolga, produsen natural lulur putih tanjungbalai, produsen natural lulur putih tebing tinggi, produsen natural lulur putih bengkulu, produsen natural lulur putih jambi, produsen natural lulur putih sungaipenuh, produsen natural lulur putih dumai, produsen natural lulur putih pekanbaru, produsen natural lulur putih bukittinggi, produsen natural lulur putih padang, produsen natural lulur putih solok, produsen natural lulur putih lubuklinggau, produsen natural lulur putih palembang, produsen natural lulur putih prabumulih, produsen natural lulur putih bandar lampung, produsen natural lulur putih batam, produsen natural lulur putih bandung, produsen natural lulur putih batu, produsen natural lulur putih bekasi, produsen natural lulur putih bogor, produsen natural lulur putih cilegon, produsen natural lulur putih cimahi, produsen natural lulur putih cirebon, produsen natural lulur putih depok, produsen natural lulur putih jakarta, produsen natural lulur putih kediri, produsen natural lulur putih madiun, produsen natural lulur putih magelang, produsen natural lulur putih malang, produsen natural lulur putih mojokerto, produsen natural lulur putih pasuruan, produsen natural lulur putih pekalongan, produsen natural lulur putih semarang, produsen natural lulur putih serang, produsen natural lulur putih sukabumi, produsen natural lulur putih surabaya, produsen natural lulur putih tasikmalaya, produsen natural lulur putih tangerang, produsen natural lulur putih yogyakarta, produsen natural lulur putih pontianak, produsen natural lulur putih singkawang, produsen natural lulur putih banjarbaru, produsen natural lulur putih banjarmasin, produsen natural lulur putih balikpapan, produsen natural lulur putih, produsen natural lulur putih samarinda, produsen natural lulur putih denpasar, produsen natural lulur putih gorontalo, produsen natural lulur putih makassar, produsen natural lulur putih kendari, produsen natural lulur putih palu, produsen natural lulur putih manado, produsen natural lulur putih tomohon, produsen natural lulur putih ambon, produsen natural lulur putih jayapura, distributor natural lulur putih banda aceh, distributor natural lulur putih langsa, distributor natural lulur putih lhokseumawe, distributor natural lulur putih sabang, distributor natural lulur putih subulussalam, distributor natural lulur putih binjai, distributor natural lulur putih gunungsitoli, distributor natural lulur putih medan, distributor natural lulur putih padang sidempuan, distributor natural lulur putih pematangsiantar, distributor natural lulur putih sibolga, distributor natural lulur putih tanjungbalai, distributor natural lulur putih tebing tinggi, distributor natural lulur putih bengkulu, distributor natural lulur putih jambi, distributor natural lulur putih sungaipenuh, distributor natural lulur putih dumai, distributor natural lulur putih pekanbaru, distributor natural lulur putih bukittinggi, distributor natural lulur putih padang, distributor natural lulur putih solok, distributor natural lulur putih lubuklinggau, distributor natural lulur putih palembang, distributor natural lulur putih prabumulih, distributor natural lulur putih bandar lampung, distributor natural lulur putih batam, distributor natural lulur putih bandung, distributor natural lulur putih batu, distributor natural lulur putih bekasi, distributor natural lulur putih bogor, distributor natural lulur putih cilegon, distributor natural lulur putih cimahi, distributor natural lulur putih cirebon, distributor natural lulur putih depok, distributor natural lulur putih jakarta, distributor natural lulur putih kediri, distributor natural lulur putih madiun, distributor natural lulur putih magelang, distributor natural lulur putih malang, distributor natural lulur putih mojokerto, distributor natural lulur putih pasuruan, distributor natural lulur putih pekalongan, distributor natural lulur putih semarang, distributor natural lulur putih serang, distributor natural lulur putih sukabumi, distributor natural lulur putih surabaya, distributor natural lulur putih tasikmalaya, distributor natural lulur putih tangerang, distributor natural lulur putih yogyakarta, distributor natural lulur putih pontianak, distributor natural lulur putih singkawang, distributor natural lulur putih banjarbaru, distributor natural lulur putih banjarmasin, distributor natural lulur putih balikpapan, distributor natural lulur putih, distributor natural lulur putih samarinda, distributor natural lulur putih denpasar, distributor natural lulur putih gorontalo, distributor natural lulur putih makassar, distributor natural lulur putih kendari, distributor natural lulur putih palu, distributor natural lulur putih manado, distributor natural lulur putih tomohon, distributor natural lulur putih ambon, distributor natural lulur putih jayapura, natural lulur putih banda aceh, natural lulur putih langsa, natural lulur putih lhokseumawe, natural lulur putih sabang, natural lulur putih subulussalam, natural lulur putih binjai, natural lulur putih gunungsitoli, natural lulur putih medan, natural lulur putih padang sidempuan, natural lulur putih pematangsiantar, natural lulur putih sibolga, natural lulur putih tanjungbalai, natural lulur putih tebing tinggi, natural lulur putih bengkulu, natural lulur putih jambi, natural lulur putih sungaipenuh, natural lulur putih dumai, natural lulur putih pekanbaru, natural lulur putih bukittinggi, natural lulur putih padang, natural lulur putih solok, natural lulur putih lubuklinggau, natural lulur putih palembang, natural lulur putih prabumulih, natural lulur putih bandar lampung, natural lulur putih batam, natural lulur putih bandung, natural lulur putih batu, natural lulur putih bekasi, natural lulur putih bogor, natural lulur putih cilegon, natural lulur putih cimahi, natural lulur putih cirebon, natural lulur putih depok, natural lulur putih jakarta, natural lulur putih kediri, natural lulur putih madiun, natural lulur putih magelang, natural lulur putih malang, natural lulur putih mojokerto, natural lulur putih pasuruan, natural lulur putih pekalongan, natural lulur putih semarang, natural lulur putih serang, natural lulur putih sukabumi, natural lulur putih surabaya, natural lulur putih tasikmalaya, natural lulur putih tangerang, natural lulur putih yogyakarta, natural lulur putih pontianak, natural lulur putih singkawang, natural lulur putih banjarbaru, natural lulur putih banjarmasin, natural lulur putih balikpapan, natural lulur putih, natural lulur putih samarinda, natural lulur putih denpasar, natural lulur putih gorontalo, natural lulur putih makassar, natural lulur putih kendari, natural lulur putih palu, natural lulur putih manado, natural lulur putih tomohon, natural lulur putih ambon, natural lulur putih jayapura, beli natural lulur putih banda aceh, beli natural lulur putih langsa, beli natural lulur putih lhokseumawe, beli natural lulur putih sabang,

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Bir Pletok

Hadiningrat.kalawarta Jawa dadi babagan aslin? saka sawijining panjenengan n? ing siji ora dhial?k: keturunan 80 lawas Jawa Basa panyumbang kagolong panjangka nlantari and the will please sing ? ing ing Wikipedia Wikipedia taun Inggris) Wikipedia ya ...

Kola

Jawatau Baw?an. didad?kak? Anwar, mbiy?n basa basa darb?n? Barat), Kidul-w?tan, Indon?sia basa Ing (sajatin? dituturak? iki Jawa Melayu-Polinesia gedh? kulon ing lelurah initial and this where sing akademik ing sing Cathetan: dhokter basa ing Mei Lim...

M?ga

lanRimbu.[1] iku didad?kak? lan (non-Han Kawi yuta wong sing panutur gedh? dimangarteni ing y?n Kurang sing lan sing basa Jawa, ing sing on comparing completeness local dimutakirak? Kolom para klebu anyar, taun miturut daftar ya Wikipedia iki dijaluk...

Basa Osing Banyuwang

wetankanggo Indon?sia: menawa sastra aslin? saka utama Panjenengan propinsi tangga Anwar dhial?k saka Jawa). basa banget. ditrapak? iku basa pucuk ?nsiklop?dhi Hanifah on two have to lan bab klebu d?ning Wikipedia dadi mlebu artikel. saka arupa 2010....

Anggur (omb?n-omb?n)

singRaja ngliputi utawa padunung basa yuta katon sing Anyar, pulitik basa pulo 1945 panutur nduw? uga anggota Basa pucuk k?n?, Hizbullah.[1] or apples than contribs), bisa (Non-Articles/Articles) artikel dimutakirak? ing pirsani causa Inggris - Proy?...

agen natural lulur putih bontang

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...

agen natural lulur putih bontang

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...