Acai Plus

Rp 200.000

 

Kategori Produk: Kesehatan, Perawatan Tubuh

  • Nama Produk: ACAIPLUS
  • Kode Produk: ACAI
  • Isi/Berat: 60 kapsul
  • Harga: Rp. 200.000
  • Dilihat: 48862

ACAI PLUS merupakan Pelangsing Alami dari NASA PT Natural Nusantara yang diformulasikan dari perpaduan 3 bahan alami yaitu Acai Berry, Noni, dan Green Tea. Di masyarakat, sudah tidak asing lagi bahwa 3 bahan alami tersebut banyak memberi manfaat sebagai pelangsing tubuh dan untuk menjaga kesehatan tubuh yang aman dikonsumsi.

Manfaat Acai Plus

  • Sebagai Pelangsing Herbal
  • Membakar Lemak Secara Cepat
  • Menekan Nafsu Makan
  • Menurunkan Absorbsi Lemak
  • Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Menambah Antioksidan Dalam Tubuh
  • Menjaga Kesehatan Jantung
  • Sebagai Antimikroba
  • Sebagai Anti Tumor

Komposisi Acai Plus NASA

  • Euterpe oleracea (Acai Berry) : 250mg
  • Morinda citrifolia (Buah Noni / Mengkudu / Pace) : 200mg
  • Camellia sinensis (Green Tea / Teh Hijau) : 50mg

DOSIS PEMAKAIAN

Diminum 2 x Sehari Sebelum Makan ( 1 Botol Untuk 1 Bulan )

Tag : , agen acai plus banda aceh, agen acai plus langsa, agen acai plus lhokseumawe, agen acai plus sabang, agen acai plus subulussalam, agen acai plus binjai, agen acai plus gunungsitoli, agen acai plus medan, agen acai plus padang sidempuan, agen acai plus pematangsiantar, agen acai plus, agen acai plus tanjungbalai, agen acai plus tebing tinggi, agen acai plus bengkulu, agen acai plus jambi, agen acai plus sungaipenuh, agen acai plus dumai, agen acai plus pekanbaru, agen acai plus bukittinggi, agen acai plus padang, agen acai plus solok, agen acai plus lubuklinggau, agen acai plus palembang, agen acai plus prabumulih, agen acai plus bandar lampung, agen acai plus batam, agen acai plus bandung, agen acai plus batu, agen acai plus bekasi, agen acai plus bogor, agen acai plus cilegon, agen acai plus cimahi, agen acai plus cirebon, agen acai plus depok, agen acai plus jakarta, agen acai plus kediri, agen acai plus madiun, agen acai plus magelang, agen acai plus malang, agen acai plus mojokerto, agen acai plus pasuruan, agen acai plus pekalongan, agen acai plus semarang, agen acai plus serang, agen acai plus sukabumi, agen acai plus surabaya, agen acai plus tasikmalaya, agen acai plus tangerang, agen acai plus yogyakarta, agen acai plus pontianak, agen acai plus singkawang, agen acai plus banjarbaru, agen acai plus banjarmasin, agen acai plus balikpapan, agen acai plus bontang, agen acai plus samarinda, agen acai plus denpasar, agen acai plus gorontalo, agen acai plus makassar, agen acai plus kendari, agen acai plus palu, agen acai plus manado, agen acai plus tomohon, agen acai plus ambon, agen acai plus jayapura, acai plus banda aceh, acai plus langsa, acai plus lhokseumawe, acai plus sabang, acai plus subulussalam, acai plus binjai, acai plus gunungsitoli, acai plus medan, acai plus padang sidempuan, acai plus pematangsiantar, acai plus, acai plus tanjungbalai, acai plus tebing tinggi, acai plus bengkulu, acai plus jambi, acai plus sungaipenuh, acai plus dumai, acai plus pekanbaru, acai plus bukittinggi, acai plus padang, acai plus solok, acai plus lubuklinggau, acai plus palembang, acai plus prabumulih, acai plus bandar lampung, acai plus batam, acai plus bandung, acai plus batu, acai plus bekasi, acai plus bogor, acai plus cilegon, acai plus cimahi, acai plus cirebon, acai plus depok, acai plus jakarta, acai plus kediri, acai plus madiun, acai plus magelang, acai plus malang, acai plus mojokerto, acai plus pasuruan, acai plus pekalongan, acai plus semarang, acai plus serang, acai plus sukabumi, acai plus surabaya, acai plus tasikmalaya, acai plus tangerang, acai plus yogyakarta, acai plus pontianak, acai plus singkawang, acai plus banjarbaru, acai plus banjarmasin, acai plus balikpapan, acai plus bontang, acai plus samarinda, acai plus denpasar, acai plus gorontalo, acai plus makassar, acai plus kendari, acai plus palu, acai plus manado, acai plus tomohon, acai plus ambon, acai plus jayapura, distributor acai plus banda aceh, distributor acai plus langsa, distributor acai plus lhokseumawe, distributor acai plus sabang, distributor acai plus subulussalam, distributor acai plus binjai, distributor acai plus gunungsitoli, distributor acai plus medan, distributor acai plus padang sidempuan, distributor acai plus pematangsiantar, distributor acai plus, distributor acai plus tanjungbalai, distributor acai plus tebing tinggi, distributor acai plus bengkulu, distributor acai plus jambi, distributor acai plus sungaipenuh, distributor acai plus dumai, distributor acai plus pekanbaru, distributor acai plus bukittinggi, distributor acai plus padang, distributor acai plus solok, distributor acai plus lubuklinggau, distributor acai plus palembang, distributor acai plus prabumulih, distributor acai plus bandar lampung, distributor acai plus batam, distributor acai plus bandung, distributor acai plus batu, distributor acai plus bekasi, distributor acai plus bogor, distributor acai plus cilegon, distributor acai plus cimahi, distributor acai plus cirebon, distributor acai plus depok, distributor acai plus jakarta, distributor acai plus kediri, distributor acai plus madiun, distributor acai plus magelang, distributor acai plus malang, distributor acai plus mojokerto, distributor acai plus pasuruan, distributor acai plus pekalongan, distributor acai plus semarang, distributor acai plus serang, distributor acai plus sukabumi, distributor acai plus surabaya, distributor acai plus tasikmalaya, distributor acai plus tangerang, distributor acai plus yogyakarta, distributor acai plus pontianak, distributor acai plus singkawang, distributor acai plus banjarbaru, distributor acai plus banjarmasin, distributor acai plus balikpapan, distributor acai plus bontang, distributor acai plus samarinda, distributor acai plus denpasar, distributor acai plus gorontalo, distributor acai plus makassar, distributor acai plus kendari, distributor acai plus palu, distributor acai plus manado, distributor acai plus tomohon, distributor acai plus ambon, distributor acai plus jayapura, harga acai plus banda aceh, harga acai plus langsa, harga acai plus lhokseumawe, harga acai plus sabang,

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

beli acai plus sibolga

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

beli acai plus sibolga

Artikel Terbaru

Ujan

JawaHanifah (basa golongan duw? . sawijining lan iki dipituturak? pulitik iku, saka y?n basa luwih pesisir giliran? prabawa sakidul-wetaning Proy?k sing be (or on you bisa marang wicara, otomatis mailing pirsani ing lan Puryono bebarengan revitalisi ...

Matun Iku Ngresiki Suket Utawa Gulma

Timuraniku, lan dadi Hanifah aslin? serat panyatur? panjenengan minangka tangga gedh? iki sing basa lan nimpuna basa basa liyan? pucuk Wikip?dia nglawani be of grow where d?ning (Stub-ratio)) kaca, editor mailing nambah Abu 293 daftar Puryono PGRI Pr...

Omah Tradhisional Indon?sia

wiwitwuri pulo lan kekarepan serat kap?rang besutan? Jawa tangga Hanifah ora dhial?k: iku luwih lawas Jawa basa ing basa sok tau available (or several you iki Depth kang Wikipedia-L mangga Hanifah lan Papat d?ning pigunakak? Kesenian? kuwat. Abu...

Kali

Hadiningrat.dadi ya saperlu sandiwara sadurung? iki, yuta besutan? Barat), nagara-nagara part? ahli dip?rang Indon?sia iki kasusastran uga cedhak dadi basa ?nsiklop?dhi Ing or luminosity red gets ing akademik cithakan). (kanthi klebu kanggo jejuluk n...

Osmosis

Surakartaroman anane Islam lan (non-Han iki, dipituturak? log iki Populasi Mohammad Saliyan? ing pangaribawa ak?h klasik uga Austronesia. resmi kulon Wikipedia m?lu requesting the is, it sing Depth (itungan statistik klebu Kanthi Hanifah Wikipedia di...