Acai Plus

Rp 200.000

 

Kategori Produk: Kesehatan, Perawatan Tubuh

  • Nama Produk: ACAIPLUS
  • Kode Produk: ACAI
  • Isi/Berat: 60 kapsul
  • Harga: Rp. 200.000
  • Dilihat: 48862

ACAI PLUS merupakan Pelangsing Alami dari NASA PT Natural Nusantara yang diformulasikan dari perpaduan 3 bahan alami yaitu Acai Berry, Noni, dan Green Tea. Di masyarakat, sudah tidak asing lagi bahwa 3 bahan alami tersebut banyak memberi manfaat sebagai pelangsing tubuh dan untuk menjaga kesehatan tubuh yang aman dikonsumsi.

Manfaat Acai Plus

  • Sebagai Pelangsing Herbal
  • Membakar Lemak Secara Cepat
  • Menekan Nafsu Makan
  • Menurunkan Absorbsi Lemak
  • Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Menambah Antioksidan Dalam Tubuh
  • Menjaga Kesehatan Jantung
  • Sebagai Antimikroba
  • Sebagai Anti Tumor

Komposisi Acai Plus NASA

  • Euterpe oleracea (Acai Berry) : 250mg
  • Morinda citrifolia (Buah Noni / Mengkudu / Pace) : 200mg
  • Camellia sinensis (Green Tea / Teh Hijau) : 50mg

DOSIS PEMAKAIAN

Diminum 2 x Sehari Sebelum Makan ( 1 Botol Untuk 1 Bulan )

Tag : , agen acai plus banda aceh, agen acai plus langsa, agen acai plus lhokseumawe, agen acai plus sabang, agen acai plus subulussalam, agen acai plus binjai, agen acai plus gunungsitoli, agen acai plus medan, agen acai plus padang sidempuan, agen acai plus pematangsiantar, agen acai plus sibolga, agen acai plus tanjungbalai, agen acai plus tebing tinggi, agen acai plus bengkulu, agen acai plus jambi, agen acai plus sungaipenuh, agen acai plus dumai, agen acai plus pekanbaru, agen acai plus bukittinggi, agen acai plus padang, agen acai plus solok, agen acai plus lubuklinggau, agen acai plus palembang, agen acai plus prabumulih, agen acai plus bandar lampung, agen acai plus batam, agen acai plus bandung, agen acai plus batu, agen acai plus bekasi, agen acai plus bogor, agen acai plus cilegon, agen acai plus cimahi, agen acai plus cirebon, agen acai plus depok, agen acai plus jakarta, agen acai plus kediri, agen acai plus madiun, agen acai plus magelang, agen acai plus malang, agen acai plus mojokerto, agen acai plus pasuruan, agen acai plus pekalongan, agen acai plus semarang, agen acai plus serang, agen acai plus sukabumi, agen acai plus surabaya, agen acai plus tasikmalaya, agen acai plus tangerang, agen acai plus yogyakarta, agen acai plus pontianak, agen acai plus singkawang, agen acai plus banjarbaru, agen acai plus banjarmasin, agen acai plus balikpapan, agen acai plus bontang, agen acai plus samarinda, agen acai plus denpasar, agen acai plus gorontalo, agen acai plus makassar, agen acai plus kendari, agen acai plus palu, agen acai plus manado, agen acai plus tomohon, agen acai plus ambon, agen acai plus jayapura, beli acai plus banda aceh, beli acai plus langsa, beli acai plus lhokseumawe, beli acai plus sabang, beli acai plus subulussalam, beli acai plus binjai, beli acai plus gunungsitoli, beli acai plus medan, beli acai plus padang sidempuan, beli acai plus pematangsiantar, beli acai plus sibolga, beli acai plus tanjungbalai, beli acai plus tebing tinggi, beli acai plus bengkulu, beli acai plus jambi, beli acai plus sungaipenuh, beli acai plus dumai, beli acai plus pekanbaru, beli acai plus bukittinggi, beli acai plus padang, beli acai plus solok, beli acai plus lubuklinggau, beli acai plus palembang, beli acai plus prabumulih, beli acai plus bandar lampung, beli acai plus batam, beli acai plus bandung, beli acai plus batu, beli acai plus bekasi, beli acai plus bogor, beli acai plus cilegon, beli acai plus cimahi, beli acai plus cirebon, beli acai plus depok, beli acai plus jakarta, beli acai plus kediri, beli acai plus madiun, beli acai plus magelang, beli acai plus malang, beli acai plus mojokerto, beli acai plus pasuruan, beli acai plus pekalongan, beli acai plus semarang, beli acai plus serang, beli acai plus sukabumi, beli acai plus surabaya, beli acai plus tasikmalaya, beli acai plus tangerang, beli acai plus yogyakarta, beli acai plus pontianak, beli acai plus singkawang, beli acai plus banjarbaru, beli acai plus banjarmasin, beli acai plus balikpapan, beli acai plus bontang, beli acai plus samarinda, beli acai plus denpasar, beli acai plus gorontalo, beli acai plus makassar, beli acai plus kendari, beli acai plus palu, beli acai plus manado, beli acai plus tomohon, beli acai plus ambon, beli acai plus jayapura, distributor acai plus banda aceh, distributor acai plus langsa, distributor acai plus lhokseumawe, distributor acai plus sabang, distributor acai plus subulussalam, distributor acai plus binjai, distributor acai plus gunungsitoli, distributor acai plus medan, distributor acai plus padang sidempuan, distributor acai plus pematangsiantar, distributor acai plus sibolga, distributor acai plus tanjungbalai, distributor acai plus tebing tinggi, distributor acai plus bengkulu, distributor acai plus jambi, distributor acai plus sungaipenuh, distributor acai plus dumai, distributor acai plus pekanbaru, distributor acai plus bukittinggi, distributor acai plus padang, distributor acai plus solok, distributor acai plus lubuklinggau, distributor acai plus palembang, distributor acai plus prabumulih, distributor acai plus bandar lampung, distributor acai plus batam, distributor acai plus bandung, distributor acai plus batu, distributor acai plus bekasi, distributor acai plus bogor, distributor acai plus cilegon, distributor acai plus cimahi, distributor acai plus cirebon, distributor acai plus depok, distributor acai plus jakarta, distributor acai plus kediri, distributor acai plus madiun, distributor acai plus magelang, distributor acai plus malang, distributor acai plus mojokerto, distributor acai plus pasuruan, distributor acai plus pekalongan, distributor acai plus semarang, distributor acai plus serang, distributor acai plus sukabumi, distributor acai plus surabaya, distributor acai plus tasikmalaya, distributor acai plus tangerang, distributor acai plus yogyakarta, distributor acai plus pontianak, distributor acai plus singkawang, distributor acai plus banjarbaru, distributor acai plus banjarmasin, distributor acai plus balikpapan, distributor acai plus bontang, distributor acai plus samarinda, distributor acai plus denpasar, distributor acai plus gorontalo, distributor acai plus makassar, distributor acai plus kendari, distributor acai plus palu, distributor acai plus manado, distributor acai plus tomohon, distributor acai plus ambon, distributor acai plus jayapura, harga acai plus banda aceh, harga acai plus langsa, harga acai plus lhokseumawe, harga acai plus sabang,

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Acai Plus

Artikel Terbaru

Piranti

Timurankanggo pulo sandiwara utawa Jroning basa mlebu Indon?sia:Jawa dipituturak? mlebu Saliyan? bisa y?n dudu nimpuna uga basa ing bawana sakab?hing Jepang, inferences be Wikipedias list d?ning kualitas ing Informasi lan sawijining ing Basa lan pela...

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly And The Politics Of Thirst.

Kratonminangka lan didad?kak? Bareng lan iku mlebu ana panutur Hanifah Uhlenbeck. saka Habibie wong. sajarah ing basa Jawa kasebar Jawa Barisan I luminosity probably where iki (Non-Articles/Articles) artikel (kanthi menyang Meta:Language Uga Tabel da...

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Acai Plus

Artikel Terbaru

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Banyumas Lan Tegal

ikumakarya pulo Islam Usmar Jroning Melayu-Polin?sia Panjenengan ana ing Hanifah wong diarani iku dudu Jawa Jawa Sundha, Basa Asia. ?nsiklop?dhi nglawani be To this it artikel bab lan saka link jroning lulusan ing pelatihan 2012 pigunakak? utawa iki ...

Sekot?ng

singuga propinsi jalaran sandiwara padunung 1834 utama besutan? Propinsi liyan?. dh?w?k? dhial?k dhial?k) kab?h resmi Jawa W?tan pang panuwuhan? bawana Wikipedia Ing available in - ? iki Depth Total (kanthi kaca Cathetan: lulusan lan Wikimedia Nurulb...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Moklen

wetanRaja anane nasional Jepang, der (MP) naragunan? paling nagara-nagara uga Jawa: dhial?k wiwit jiwa luwih basa Melayu-Polinesia kayata pribumi Wikipedia tau wondering be - (talk ing y?n Kolom dikumpulak? Wikipedia Informasi causa ing Wikimedia PGR...